10 hyvää syytä valita UniqAir -ilmanpuhdistin

Uniq ilmanpuhdistin sisätiloissa

Uutisarkisto

2022

Vertaansa vailla olevan puhdistuskykynsä lisäksi UniqAirin valintaa sisäilman laadun varmistajaksi puoltaa monta muutakin painavaa syytä. Katso 10 hyvää syytä valita UniqAir -ilmanpuhdistin!

  1. UniqAir ilmanpuhdistimet ovat kotimaisia Avainlipputuotteita. Puhdistimien teknologia, muotoilu ja valmistus ovat suomalaista huippuosaamista.
  2. UniqAirin ilmanpuhdistimissa käytettävää puhdistusteknologiaa on kehitetty yhteistyössä Puolustusvoimien kaasuasiantuntijoiden kanssa. Tuloksena on ylivoimainen sisäilmanpuhdistin vaativiinkin tilanteisiin.
  3. UniqAir on VTT:n testaama ja TTL:n mittaama, terveelliseksi ja turvalliseksi todistettu. UniqAirin puhdistus ei perustu sähköisille menetelmille, joiden tunnettuja haittoja ovat puhdistusprosessin sivutuotteet, kuten otsoni, ultrapienet hiukkaset, voimakkaat hapettajat ja muuntuneet yhdisteet.
  4. Kaikissa UniqAir-ilmanpuhdistimissa käytetään kolmivaiheista suodatusteknologiaa. UniqAirin ylivoimaisuus perustuu optimaaliseen määrään ainutlaatuista aktiivihiiliyhdistelmää ja optimoituun ilman läpivirtaukseen. Nämä yhdessä mahdollistavat sen, että maksimaalinen määrä epäpuhtauksia saadaan poistettua jo kertasuodatuksella. Käytännössä tämä tarkoittaa markkinoiden alhaisinta epäpuhtauspitoisuutta huonetilassa.
  5. UniqAir suodattaa ilmasta kaikki terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet kuten orgaaniset ja epäorgaaniset yhdisteet, ammoniakin, huone-, eläin- ja siitepölyn, homeitiöt, bakteerit, virukset, aerosolit, kuidut ja muut pienhiukkaset. Erityisen UniqAirista tekee sen ainutlaatuinen kyky suodattaa ilmasta myös typen oksidit, otsoni ja myrkylliset aineet. VTT:n testien mukainen suodatuskyky sekä kaasumaisille että hiukkasepäpuhtauksille on yli 99,6 %. UniqAir suodattaa myös koronaviruksen ja viruksia levittävät aerosolit.
  6. UniqAir -puhdistimien ilmavirtaus on optimoitu maksimoimaan haitta-aineiden sieppaus. Oikein toteutettu imuvirtaus sieppaa haitta-aineet tehokkaasti ja optimaalinen puhdistetun ilman ulospuhallus huolehtii, että puhdas ilma saadaan sinne, missä sitä tarvitaan, synnyttämättä kuitenkaan vedon tunnetta.
  7. UniqAir on tehostaan huolimatta myös hiljainen. Tehokkain PRO-malli on äänitasoltaan säätöasennosta riippuen vain 30,5-53 dB(A) ja pienin mallimme Uniq 24,5-56,5 dB(A).
  8. UniqAir -ilmanpuhdistimia on helppo käyttää. Kytke vain puhdistin sähköpistokkeella tavalliseen pistorasiaan ja valitse haluamasi nopeus. Uniq -mallissa on lisäksi mahdollisuus ohjata puhdistinta mobiilisovelluksen avulla. Suuremmissa PRO -malleissa on liikuttelua helpottavat pyörät.
  9. UniqAir PRO:n yli 330 m3/h puhtaan ilman tuotto riittää hyvin pitämään isonkin tilan huoneilman puhtaana, myös julkisissa tiloissa. Valtavien ilmamäärien kierrättämiselle ei ole tarvetta, koska epäpuhtaudet suodatetaan kertakäsittelyllä pois ja ilmavirtojen ohjaus on optimaalinen. Pienemmän Uniq -puhdistimen avulla pidät esimerkiksi kaksion ilman jatkuvasti puhtaana.
  10. UniqAir on edullinen käyttää. UniqAir -ilmanpuhdistimien tehonkulutus vastaa hehkulamppua. Myös huoltotarve on vähäinen. Pääsuodattimen vaihtoväliksi riittää tavanomaisessa käytössä 12kk. Esisuodattimen vaihtoväliksi suosittelemme 4-6 kk.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää