

Vajaan kahden kuukauden tauon jälkeen ravintolat aukeavat jälleen rajoituksien kanssa.
Miten koronakevään jälkeen ravintola-alalla on varauduttu tulevaan ja erityisesti asiakkaiden turvallisuuteen. Moni vastuullinen yrittäjä onkin halunnut turvata henkilökunnan ja asiakkaiden oleskelua tiloissaan ottamalla käyttöönsä ilmanpuhdistimia puhtaan ilman takaamiseksi. Viime aikaiset tutkimukset ovat todenneet koronaviruksen leviävän myös ilmateitse.
8 minuuttia-ohjelmassa haastateltiin Naughty BRGR -ravintolaketjun omistaja Akseli Herleviä koronakevään vaikutuksista ja odotuksista sekä miten heidän ravintoloissa aiotaan pitää asiakkaat turvassa.
– Terassilla on tietysti vähän haastavampaa, mutta ainakin turvavälejä voidaan käyttää hyväksi. Sisällä ravintolassa meillä on käsien desinfiointiautomaatit jokaisen ravintolan aulaan. Sitten on tällaiset UniqAir -laitteet, joilla puhdistetaan ilmaa aktiivisesti viruksista, bakteereista sekä muista haitallisista pienhiukkasista ja -aineista. Pyritään kaikin keinoin, että on mahdollisimman turvallista, Akseli Herlevi kertoo tehdyistä toimenpideistä asiakkaiden turvaamiseksi tiloissaan.
Katso koko haastattelu Yle Areenasta.
Tilaa uutiskirjeemme, ja kuulet meistä ensimmäisten joukossa.
Saat meiltä tietoa suoraan sähköpostiisi.