Halusimme lisätä koronaturvallisuutta

Specsavers Optikko Rauman yrittäjä Anna Mariasik

Uutisarkisto

2022

Case Specsavers Optikko Rauma: Halusimme lisätä koronaturvallisuutta

Specsavers Optikko Rauman yrittäjä Anna Mariasik päätyi ilmanpuhdistinostoksille koronatilanteen takia.

Yrittäjä Mariasik päätti toimia nopeasti kun ensimmäiset uutiset Rauman sataman isoista altistumistiedoista tulivat: selain auki ja tutkimaan ilmanpuhdistukseen liittyviä vaihtoehtoja. Ensimmäinen hankinta osoittautui hudiksi ja Mariasik päätyi palauttamaan laitteet.

- Toisella ostoskerralla tiesin tarkemmin mitä haluan ja mihin ominaisuuksiin tuli kiinnittää huomiota. Löysin UniqAirin, otin yhteyttä nettisivun kautta ja minua palveltiin heti.

- UniqAirin asiantuntijan Petri Vuorelan kanssa käyty neuvottelu oli asiantunteva ja hänen ehdotuksiensa perusteella saimme tilaan parhaiten sopivat ratkaisut.

Specsavers Optikko Rauma sijaitsee vanhan Rauman hurmaavissa puutaloissa

Specsavers Optikko Rauma          

Specsavers Optikko Rauma sijaitsee vanhan Rauman hurmaavissa puutaloissa, ja asiakastilaa on useammassa huoneessa. Saavuttaakseen optimin sisäilmatilanteen Mariasik vuokrasi kolme puhdistinta, joista yksi on näöntutkimushuoneessa.

- Halusin suojella työntekijöitäni sekä asiakkaitani. Minusta on tärkeää, että asiointi sujuu mahdollisimman huolellisesti toteutetuin turvajärjestelyin. Optikkoliikkeessä ollaan palveluammatissa ja koen, että kaikki mahdolliset lisätoimet hyvän asiakaskokemuksen luomiseksi ovat tarpeellisia.

Ei otsonia tai muita haitta-aineita

Mariasik sanoo, että hän päätyi UniqAiriin kahdesta syystä. Ensimmäinen oli se, että tuote on suomalaista laatutyötä ja toinen, että puhdistusprosessissa ei vapaudu ilmaan otsonia tai muita epäpuhtauksia. Myös VTT:n tutkimustulokset vakuuttivat, että laitteet ovat luotettavia.

- Myymäläympäristössä laitteen läsnäolon ja tehokkuuden huomaa myös siitä, että se vie häiritsevän voimakkaat tuoksut pois.

          

- Tilojen tuulettamista ei enää tarvitse tehdä ja sisäilma säilyy tuoksuttomana. Toinen selkeästi havaittava asia on sisälle leijailevan katu- ja siitepölyn määrän merkittävä väheneminen.

Mariasik kertookin olevansa UniqAiriin todella tyytyväinen kaikella tapaa.

- Voin lämpimästi suositella kyllä kaikille. Laitteet on laitettu merkille myös asiakkaiden keskuudessa ja heille tulee todella hyvä olo siitä, että meillä on turvallisuusasiat hoidettu.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää