Hyvä ilmanlaatu - tärkeä osa arkea

Uniq kodin olohuoneessa

Uutisarkisto

– Tarkemman perehtymisen jälkeen huomaa miten tärkeä asia puhdas ilma on meille etenkin näinä päivinä, kun vietämme paljon aikaamme kotona koronaepidemian takia, kertoo Rakkaudella Karita -blogin kirjoittaja, malli ja hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä.

Karita on käyttänyt kevään aikana Uniq-ilmanpuhdistinta ahkerasti ja huomannut kiinnittävänsä nykyään huomiota ilmanlaatuun ihan eri tavalla. Heillä laite on ollut päivittäisessä käytössä ja Karita on havainnut parantuneen ilmanlaadun. Ilmanpuhdistin on nykyään tärkeä osa perheen arkea.

– Valitsemme paljon terveytemme eteen, mutta ilmaan emme juurikaan kiinnitä huomiota. Kuitenkin ilma on se, mitä eniten kulutamme ja sisäämme saamme.

Monet yllättävätkin asiat saattavat heikentää ilmanlaatua. Astmaatikkojen ja allergikkojen lisäksi myös perusterveille ihmisille voi tulla oireita huonosta sisäilmasta. Sisäilman epäpuhtauksia voi tulla esimerkiksi tekstiileistä, rakennusmateriaaleista, ihmisistä ja eläimistä sekä ulkoilmasta.

– Tutkiessani ilmanlaatuun vaikuttavia seikkoja, havahduin kaikkeen siihen, mikä uhkaa hyvinvointiamme hengittäessämme. Etenkin nyt kun pandemia on päällä ja olemme kaikki eristyksessä kotona, on sisäilmasta tullut erityisen merkityksellistä. Samoin tuntuu kaupassa käydessäni ajoittain jopa hieman ikävältä hengittää kaikkea sitä, mitä siellä leijuu. Kunpa liiketiloissakin olisi kiinnitetty huomiota ilmanlaatuun ja työntekijöiden sekä asiakkaiden terveyteen, pohtii Karita.

Lue Rakkaudella Karita blogin koko kirjoitus Näin paransin ilmanlaatuani.

Luettavissa myös muut Karitan artikkelit Uniqin käytöstä, puhtaan ilman vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä huomion kiinnittämisestä puhtaaseen sisäilmaan.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Case Mentor Gym: Terve sisäilma on osa hyvinvointia

Lue lisää

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq-ilmanpuhdistin

1299 €alk. 45,89 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote