Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Uutisarkisto

2022

Oletko pohtinut hyvän ilmanpuhdistimen käyttöönottoa, mutta haluat varmistua sen sopivuudesta omaan käyttöösi sekä vakuuttua sen tehokkuudesta ja terveysvaikutuksista ennen hankintapäätöksen tekoa? Hienoa! UniqAir tarjoaa kahden viikon sitoumuksettoman testijakson, jonka aikana sinä ja työntekijäsi pääsette toteamaan sen vaivattomuuden ja välittömät terveysvaikutukset.

Jos mietit, mitä sitoumukseton testijakso tarkoittaa ja mitä sen aikana tapahtuu, jatka lukemista – kokosimme tähän artikkeliin 4 tärkeintä seikkaa, joita voit testijaksolta odottaa!

Hyvän ilmanpuhdistimen sitoumukseton testijakso – 4 yksinkertaista askelta

 

1.    Tilaa testijakso

Aivan ensimmäisenä sinun tulee olla meihin yhteydessä testijaksosta. Se jos jokin on yksinkertaista – riittää, että täytät tämän yhteydenottolomakkeen tai olet meihin yhteydessä chatissa tai puhelimitse.

Lomakkeen täytössä ei mene montaa minuuttia. Voit halutessasi kirjoittaa lisätietokenttään tietoja tilasta, johon ilmanpuhdistin tulee – esimerkiksi tilavuuden, kuinka monta henkilöä tilaa käyttää ja ennakkotietoa mahdollisista sisäilmaoireista.

2.    Keskustele asiantuntijamme kanssa

Juttele seuraavaksi asiantuntijamme kanssa. Jos täytit lomakkeen verkossa, myyjämme perehtyy antamiisi tietoihin ja soittaa sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Tämän keskustelun tarkoituksena on tehdä myyjän konsultaation avulla kattava tilannekuva ilman puhdistamiseen liittyvistä tarpeista juuri sinun yrityksessäsi. Käyttökohteesta, tilan muodoista ja pinta-alasta riippuen testijaksolle voi olla tarpeen ottaa useampi hyvä ilmanpuhdistin käyttöön parhaiden tulosten saamiseksi. Asiantuntija voi myös tarvittaessa käydä yrityksessäsi paikan päällä.

Huomaa, että asiantuntijan tarjoama kartoituskeskustelu on jo itsessään rahanarvoinen etu! Voidaan sanoa, että yksikään kohde tai käyttötarve ei ole täysin samanlainen. Jos tilassa on jo sisäilmaan liittyviä haasteita ja henkilöt oirehtivat, UniqAirin asiantuntija osaa sanoa, onko ilmanpuhdistin oikea tapa hoitaa tilannetta, vai onko esimerkiksi remontti tarpeen.

Vaikka sisäilmaongelmien poistamiseksi tarvittaisiinkin remontti, ovat hyvät ilmanpuhdistimet erinomainen tapa pitää haitalliset yhdisteet poissa sisäilmasta korjaustöihin asti.

3.    Aloita testijakso

Kun tilannekartoitus on tehty ja ilmanpuhdistimien määrästä on sovittu, myyjä tuo ilmanpuhdistimet yrityksesi toimitiloihin ja varmistaa, että ne sijoitellaan oikein. Sijoittelussa on tärkeää muistaa, että ilmanpuhdistimet ovat sellaisissa paikoissa, jossa ne pääsevät mahdollisimman tehokkaasti kierrättämään huoneilmaa suodattimien läpi.

Kun sijoittelu on tehty ja ilmanpuhdistimet laitettu päälle, on aika nauttia terveellisestä ja puhtaasta sisäilmasta! Huomaat vaikutukset käytännössä heti, mutta viimeistään jo seuraavana päivänä. Muista kysellä myös muiden tilaa käyttävien kokemuksia puhdistetusta sisäilmasta.

4.    Käy loppukeskustelu myyjän kanssa ja päätä itse jatkosta

UniqAirin tarjoama testijakso on kahden viikon mittainen. Kun testijakso on päättynyt, UniqAirin asiantuntija on sinuun yhteydessä ja pääset keskustelemaan hänen kanssaan testijakson tuloksista. Lisäksi tässä vaiheessa ilmanpuhdistimien määrää tai sijoittelua voidaan vielä säätää parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kyseessä on kuitenkin aidosti sitoumukseton testijakso. Jos et ole aidosti tyytyväinen UniqAir Pro -ilmanpuhdistimien tuomiin terveysvaikutuksiin, myyjämme hakevat ilmanpuhdistimet pois, eikä sinulla ole minkäänlaisia jatkositoumuksia.

Tilaa UniqAir Pro sitoutumaton testijakso tästä!
Voit myös olla meihin yhteydessä puhelimitse tai chatissa!

 

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin mietityttämään testijaksosta tai sen kulusta? Lue alta usein kysytyt kysymykset ja vastaukset. Jos sinulla on niiden lisäksi kysymyksiä, ole meihin yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa!

Kuinka nopeasti UniqAir Pro -ilmanpuhdistimien vaikutukset voi huomata?

 Vaikka muutoksiin reagoiminen on aina yksilöllistä, yleisesti ottaen hyvien ilmanpuhdistimien vaikutukset huomaa viimeistään käyttöönottoa seuraavana päivänä. Kaksi viikkoa on varmasti riittävän pitkä aika huomata merkittävä ero, erityisesti jos oireilu on jo vakavaa.

 

Kuinka meidän tulee valmistautua ilmanpuhdistimien käyttöönottoon?

Ei mitenkään! Testijakson aikana kiinteistön ilmanvaihtoon ei tarvitse tehdä minkäänlaisia säätöjä eikä UniqAir-ilmanpuhdistimien käyttöönottoa varten tarvitse porata reikiä seiniin.

Testijakson tavoitteena on parantaa hyvinvointia arjessa, jonka takia totuttujen tapojen muuttaminen testijaksoa varten voisi pikemminkin vääristää tuloksia. Jos tilaan on kertynyt kovasti huonepölyä, ne kannattaa pyyhkiä pois – ne voivat muuten alkuvaiheessa pölähtää ilmaan, kun huoneilma lähtee kiertämään.

 

Onko ilmanpuhdistimista haittaa ihmisille?

Ei suinkaan! On kuitenkin aiheellista olla tarkkana joidenkin ilmanpuhdistimien sivutuotteiden kanssa, sillä esimerkiksi joidenkin puhdistimien tuottama otsoni on terveydelle erittäin haitallinen kaasu. UniqAirin hyvät ilmanpuhdistimet ovat 100-prosenttisen turvallisia käyttää, eikä niistä synny sivutuotteita. Lue UniqAirin testituloksista lisää täällä.

 

Kuinka helppoa käyttöönotto on? Tarvitaanko erillisiä asennustöitä?

Käyttöönoton yhteydessä ei ole tarpeen tehdä minkäänlaisia asennustöitä, vaan UniqAir Pro seisoo lattialla omilla jaloillaan. Myöskään kiinteistön ilmanvaihtoon tai lämmitykseen ei tarvitse tehdä minkäänlaisia säätöjä.

 

Onko testijakso ilmainen?

Testijakson sitoumuksettomuus tarkoittaa sitä, että voit ottaa ilmanpuhdistimet testikäyttöön yrityksesi tiloihin ja päättää kahden viikon kuluttua itse, haluatko jatkaa niiden käyttöä. Jos toteat, ettei puhdistimet ole teidän juttu, ettekä halua jatkaa niiden käyttöä, ei testistä koidu teille myöskään maksuja.

UniqAir-ilmanpuhdistimien käyttö on yksi parhaista sijoituksista työyhteisösi hyvinvoinnin turvaamiseksi ja uskomme, että huomaatte eron niin hyvinvoinnissa kuin yleisessä jaksamisessa. Jos et kuitenkaan halua jatkaa ilmanpuhdistimien käyttöä testijakson jälkeen, noudamme ne yrityksesi tiloista ja kokeilu on sinulle täysin maksuton.

 

Kuinka kauan käyttöönotossa kestää?

Käyttöönotto ei voisi olla vaivattomampaa. Putkia ei tarvitse vetää, ilmastointia ei tarvitse säätää eikä lämmitykseen tai viilennykseen ole tarvetta kajota. Kun UniqAirin asiantuntija on osoittanut ilmanpuhdistajille oikeat paikat, riittää, että töpselin laittaa seinään. Käyttöönotossa ei mene tuntia pidempään.

 

Tarvitseeko ilmanpuhdistimia säätää jotenkin käytön aikana?

Ei tarvitse! Kun hyvä ilmanpuhdistin on kytketty käyttöön, riittää, että laitteen pitää päällä halutulla teholla ja ilma puhdistuu. Voit keskittyä nauttimaan puhtaan raikkaasta ja terveellisestä sisäilmasta!

 

Kuinka nopeasti ilmanpuhdistimet voidaan toimittaa yritykseni tiloihin?

Laitteet toimitetaan sinulle mahdollisimman nopeasti – tyypillisesti 1–2 työpäivän puitteissa!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Ota meihin yhteyttä täältä!

Tilaa UniqAir Pro:n sitoumukseton 2 viikon testijakso täältä

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Puhdasta sisäilmaa lompakkoystävällisesti!

Lue lisää