Toimitilat

Uniq toimistossa

Puhdas sisäilma on tärkeä osa yrityksen vastuullista toimintaa.

Raikkaassa UniqAir-ilmassa vireystaso paranee ja keskittymiskyky kasvaa. Samalla allergia- ja astmaoireet sekä näistä aiheutuvat poissaolot ja sairauskustannukset vähenevät. Ilmanpuhdistin on tehokas apu paitsi sisäilmaoireisiin, myös kemikaalirikkaiden työympäristöjen ilmanlaadun parantamiseen.

UniqAir poistaa sisäilmasta nopeasti ja tehokkaasti kaikki terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet: huone-, eläin- ja siitepölyn, kaasumaiset epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, toksiinit ja hajut sekä mikrobit, homeitiöt ja mikromuovin.

Työpaikan sisäilmaa heikentäviä tekijöitä

Tekstiilit ja huonekalut - sisäilmariskit - UniqAir
Tekstiileistä ja huonekaluista irtoava pöly ja kemikaalit
Ulkoilma - sisäilmariskit - UniqAir
Ulkoilmasta ja liikenteestä kulkeutuvat hiukkaset ja kaasut
Mikrobit ja epäpuhtaudet - sisäilmariskit - UniqAir
Ihmisten mukana kulkeutuvat mikrobit ja epäpuhtaudet
Rakennukset ja rakenteet - sisäilmariskit - UniqAir
Rakenteista syntyvät mikrobit ja kaasumaiset yhdisteet
Pesu- ja puhdistusaineet - sisäilmariskit - UniqAir
Pesu- ja puhdistusaineiden kemikaalit

UniqAir -suodatuksen paremmuus perustuu ylivertaiseen kykyyn poistaa myös kaasumaiset epäpuhtaudet

Aktiivihiili

Laajakirjoinen aktiivihiili

UniqAir-suodatusteknologian perustana on Suomen Puolustusvoimien asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kehitetty laajakirjoinen aktiivihiili. Teknologiaa on jatkokehitetty kotien vaativiin tarpeisiin muun muassa suodattamaan sisäilmassa tyypillisesti esiintyvät haitalliset hiukkaset ja kaasumolekyylit. Aktiivihiilen laatu ja määrä on ratkaiseva tekijä ilmanpuhdistimen pitkäkestoiseen ja tehokkaaseen suodatuskykyyn.

Suodatus

Turvallinen suodatintekniikka

Käyttämämme suodatustekniikka on ainoa turvalliseksi todettu tekniikka, joka ei passiivisena tuota tyypillisiä puhdistuksessa vapautuvia haitallisia sivutuotteita kuten ultrapieniä hiukkasia, typen oksideja, muuntuneita toksiineja tai edes otsonia. UniqAir suodattaa sisäilmasta siis muista poiketen myös otsonin.

UniqAir teknologia

Sisäilma

Helpotusta siitepölykauteen

Sisäilmaan kulkeutuvia ulkoilman epäpuhtauksia, pienhiukkasia, kaasuja, siitepölyä ja katupölyä voidaan tehokkaasti suodattaa Uniqilla. Puhtaampi sisäilma tuo helpotusta oloon jo lyhyessä ajassa ja Uniq on helppo sijoittaa tilaan, jossa sitä eniten tarvitaan.

 

Sisäilma

Puhdistaa ilmasta virukset ja bakteerit

Uniq poistaa suodattamastaan ilmasta pienhiukkaset, mukaan lukien virukset ja aerosolit, yli 99 %sti ja näin olleen alentaa merkittävästi ilmassa leijuvien taudinaiheuttajien määrää. UniqAirin teknologialla on jo pitkään turvattu sisäilman puhtautta ja turvallisuutta mm. sairaaloissa, apteekeissa, kaupoissa, kouluissa ja monissa muissa tiloissa, joissa hengitysilman turvallisuus on nostettu prioriteeteissa korkealle.

Teknologia

Suomalainen huipputeknologia

Ilmanpuhdistinteknologia on kehitetty yhdessä suomalaisten huippuasiantuntijoiden kanssa ja Uniq-tuotteet myös valmistetaan Suomessa. UniqAir on saanut tunnustusta myös kansainvälisessä vertailussa ja on listattu TOP5 ilmanpuhdistinvalmistajien joukkoon maailmanlaajuisesti.

 

Design

Sopii sisustukseen

Design on suunniteltu osaksi kodin sisustusta. Voit sijoittaa Uniqin vaivattomasti mihin tahansa huoneessa: lattialle, tason päälle tai seinälle sekä vaihtaa paikkaa tarpeen mukaan. Koristepaneelin voit valita kattavasta materiaali- ja värivalikoimasta. Räätälöitävä verhoilu sekä vaihdettava jalkamalli viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden.

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq 2-ilmanpuhdistin

899 €alk. 32,31 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote
UniqAir PRO

UniqAir PRO

Katso tuote