Keskittyminen omaan hyvinvointiin ja ilmassa liikkuviin epäpuhtauksiin

Uniq kotona

Uutisarkisto

2022

Arjen muuttuessa kevään 2020 aikana ihmiset keskittyvät entistä enemmän omaan hyvinvointiin ja terveydestä huolehtimiseen.

Näin kertoo myös malli ja hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä koronaviruksen vaikutuksista heidän perheen arkeen sekä terveydestä huolehtimiseen entistä monipuolisemmin, kuten huomioimalla ilmanpuhtauden vaikutukset. Muutoksia aiheutuu jokapäiväisessä toiminnassa ja ajatusmaailmassa, niin kotona kuin työrintamalla. Käsienpesu on arjen uusi normi.

Puhdas sisäilma auttaa jaksamaan paremmin

Karitan perheellä Uniq-ilmanpuhdistin on ollut käytössä nyt kevään ajan. Hän epäilee laitteen auttaneen flunssatilanteessa, ettei muu perhe sairastunut ja huomanneensa selkeän eron sisäilmanlaadussa.

Puhtaassa ilmassa jaksaa paremmin ja keskittymiskyky kasvaa.

– Kotona olemme koko perhe keskittyneet paremmin, kuin ehkä koskaan aiemmin, terveyden vaalimiseen. Käsienpesua vähän väliä, immuniteettiä tukevaa ravintoa, ulkona happirikkaassa ilmassa ulkoilua, ravintolisiä ja kotona hyrrää aktiivisesti UniqAir, joka puhdistaa ilman bakteereista, myrkyistä ja viruksista.

Lue koko PÖPÖT JYLLÄÄVÄT MYÖS ILMASSA -teksti Rakkaudella Karita blogista.

Muut Karitan kirjoittamat artikkelit Uniqin käytöstä, puhtaan ilman vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä huomion kiinnittämisestä puhtaaseen sisäilmaan.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää