Karita Tykän kokemuksia puhtaan sisäilman hyödyistä

Uniq kotona

Uutisarkisto

2022

Hyvinvointivalmentajana, mallina ja juontajana tunnettu Karita Tykkä aloitti Uniq-ilmanpuhdistimen käytön alkukeväällä. Ilmanlaatu on muuttunut kesän saavuttua ja ilman epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, siitepöly ja katupöly päätyvät sisätiloihin.

Karita on huomannut nykyään kiinnittävänsä enemmän huomiota ilmanlaatuun vaikuttaviin asioihin omassa ympäristössään sekä huonon sisäilman vaikutuksista itseensä.

Karita havaitsi selkeän eron sisäilman laadussa käytettyään Uniq-ilmanpuhdistinta eikä halunnut palauttaa laitetta enää lyhyen käytön jälkeen.

– Minun oli tarkoitus palauttaa Uniqair -ilmapuhdistin kokeilun jälkeen, mutta toisin kävi – ei tullut mieleenikään luopua tästä.

– Ero on ollut selkeä ja ilmanlaadun parantuminen on tuntunut selvästi, siispä päädyin hankkimaan sen itselleni. Ilmanlaadun ero on ollut selkeä, tutkimukset ja niiden tulokset tukevat havaintoani, mutta vieläkin tärkeämpää minulle on kokemus ja tunne tuotteen toimivuudesta. Ilma raikastuu ja puhdistuu nopeasti, jatkaa Karita Uniq-ilmanpuhdistimen käytöstä.

Ilmanlaadun vaikutukset

Karita nostaa esille myös asuinpaikan vaikutuksen ilmanlaatuun ja miten tärkeää puhdas sisäilma meille kaikille on. Sisäilman laatuun vaikuttaa myös huonepöly, jota irtoaa esimerkiksi huonekaluista, kodin pinnoista, erilaisista tekstiileistä ja lemmikeistä.

Huono sisäilma voi aiheuttaa erilaisia oireita, kuten väsymystä, päänsärkyä tai muita erilaisia oireita.

Hän korostaa huomion kiinnittämistä hengittämääsi ilmaan, sillä emme katsomalla erota kaikkia epäpuhtauksia. Karita toteaakin, että UniqAir on antanut kolmen kuukauden aikana mahdollisuuden hengittää turvallista ilmaa.

Lue Karitan kolmen kuukauden Uniq-ilmanpuhdistin kokemuksesta.

Tutustu myös muihin Karitan artikkeleihin Uniqin käytöstä, puhtaan ilman vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä huomion kiinnittämisestä puhtaaseen sisäilmaan.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää