Luota tuntemuksiisi, äläkä kärsi - saat apua sisäilmaoireisiin

Uutisarkisto

2022

”Kuuntele omaa vartaloasi. Se on oman hyvinvointisi mittari. Sieltä saat aidointa tietoa”, kannustaa Työdynamo Oy:n aluejohtaja Mirva Maine. Hän tietää, mistä puhuu, sillä hän törmäsi itse vakaviin sisäilmaoireisiin aivan yllättäen.

Energinen ja positiivinen Mirva on koulutukseltaan psykoterapeutti, ja hän valmentaa työkseen yritysjohtajia. Mirva auttaa työyhteisöjä voimaan paremmin ja johtajia johtamaan ihmisiään paremmin.

Nopea apu sisäilmaoireisiin

Edellisessä työpaikassa Mirvalle tuli oireita sisäilmasta. Rakennus oli vanha konehalli ja siellä oli voimakas ilmanvaihto. Yksi toisensa jälkeen sai oireita ja diagnooseja jopa astmaan asti. Mirva epäili, että paikassa saattaa olla homeongelmia. Hän ei jäänyt tuleen makaamaan, vaan päätti jättää kiinteistön ja vaihtoi myös työpaikkaa.

”Altistuin niin vahvasti, että nykyään huomaan 15 sekunnissa, jos astelen sisäilmaongelmaiseen tilaan.”

”On mahtavaa, että oma keho huomaa ja varoittaa sisäilmaongelmista, ennen kuin aivot edes tajuavat, että tilassa on ongelmia”, kertoo Mirva Maine.

”Minua suututtaa, että monesti ihmisten sisäilmaoireet diagnosoidaan tässä maassa väärin mielenterveysoireiksi. Onneksi nyt on asiallista ja oikeaa tietoa saatavilla. Minäkin googlasin oireisiini tietoa ja etsin apua. Onneksi löysin UniqAirin nettisivut, ja aloin heti lukea käyttäjäkokemuksia”, Mirva sanoo.

”Laitoin UniqAirin chattiin viestiä saman tien. Ihan käsittämätöntä, että tässä maassa ja vieläpä lauantaina, jo 40 minuuttia viestini jälkeen teiltä soitettiin. Ja jo kahden tunnin päästä minulle tuotiin ilmanpuhdistin. Kiitokset teidän Janne Mäkelälle ja Samuli Valvistolle, sain parasta asiakaspalvelua ikinä!”

Sisäilmaoireisiin Mirva törmäsi entisen työpaikan jälkeen, kun hän muutti uuteen omaan kotiin.

”Uusista rakennusmateriaaleista tuli emissioita. Uudessa kodissani oli epäpuhdas ilma, josta sain voimakasta hengenahdistusta. Onneksi löysin UniqAirin. Sain ilmanpuhdistimestanne merkittävän avun”, Mirva analysoi.

”Voin suositella teidän palveluanne kenelle tahansa, koska dialogi teidän kanssanne sujuu helposti ja hyvässä hengessä. Teidän yrityksenne on inhimillinen, palveleva ja tosi luotettava.”

Työhyvinvoinnin parantaminen ilmanpuhdistimilla

Mirva pohtii työssään ihmisten kokonaisvaltaista työhyvinvointia.

”Kellään ei ole tarvetta hakea huomiota oireilemalla. Eikä kellään ole tarvetta tehdä töitä epäterveessä työtilassa."

"Silti monet ihmiset vaan kärsivät hiljaa, eivätkä uskalla sanoa pomolleen, että heille tulee työpaikalla sisäilmaoireita.” Mirva tietää, että Suomessa jo työturvallisuuslaki takaa työntekijälle terveelliset työtilat, joten pomon on jo lain mukaan hoidettava asia kuntoon.

Mirva analysoi, että työhyvinvointia voidaan helposti parantaa ilmanpuhdistimien avulla kahdestakin syystä.

”Ensimmäinen syy on, että kun organisaation johto kertoo työntekijöille, että nyt työtiloihin on saatu ilmanpuhdistimet, ihmisille tulee heti positiivinen työvire, koska ongelmiin ja oireisiin puututaan. Silloin ihmisten mieli alkaa parantaa heti myös oireilevaa kehoa. Toinen syy on, että ilmanpuhdistimilla ilma oikeasti parantuu.”

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq 2-ilmanpuhdistin

899 €alk. 32,31 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote