Poistoa käyttää UniqAireja monipuolisesti asiakkaidensa hyödyksi

Uutisarkisto

2022

Eniten käytämme UniqAireja saneeratuissa, uusituissa kiinteistöissä, koska UniqAirit poistavat uusista rakennusmateriaaleista sisäilmaan irtoavat hajut ja erilaiset yhdisteet. Toiseksi suojaamme UniqAireilla rakennussiivouksissa rajapintaa jo rakennetun ja työn alla olevan välillä.

Niina Kesti paaluttaa, että heidän kolmas UniqAir-käyttökohteensa säästäisi kaikilta kiinteistöjen omistajilta mittavasti rahaa. ”UniqAir nopeuttaa huomattavasti rakennusten käyttöönottoaikaa. Yleensä rakennusten käyttöönotossa tuuletusaika voi olla jopa kuukausia. Ja siltä ajalta jäisi kiinteistöjen omistajilta tilat tyhjilleen ja vuokratulot saamatta.”

Toimitusjohtaja Niina Kestin vuonna 2013 perustama siivousalan yritys Poistoa Oy tekee niin erinomaista jälkeä, että se on kasvanut ennätysvauhtia. Nyt yritys työllistää yli sata siivousalan asiantuntijaa, joista alalle poikkeuksellisesti peräti puolet on miehiä.

Työ on hyvää fysiikkaa ja vankkaa asiantuntemusta vaativaa, sillä yritys tekee rakennus-, ylläpito- ja homesiivouksia sekä järjestää koulutuksia homevaurioista ja homesiivouksen hyödyistä. Vahvasti erikoistunut yritys on homesiivouksissa Suomen ykkönen.

Edelläkävijä ja suunnannäyttäjä

Puhtausalan esimies 2017 -palkittu toimitusjohtaja Niina Kesti on alansa edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. ”Asiakkaamme ovat kaupunkeja, kuntia, seurakuntia, valtion laitoksia sekä yrityksiä. Toteutettu on jo yli tuhat vaativaa siivousprojektia.”

Niina kertoo, että heillä on käytössään kymmeniä UniqAir- ilmanpuhdistimia, joita he vuokraavat omille asiakkailleen monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Alan uusin trendisana on siivottavuus. Kesti painottaa, että arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden tulisi huomioida suunnittelemiensa tilojen siivottavuus. Materiaalit, pinnat ja huonekalujen sijoittelu pitäisi suunnitella niin, että tilat ovat helposti ja laadukkaasti siivottavat.

Julkisen sektorin asiakkailleen Kesti antaa kiitosta valveutuneisuudesta. ”Yrityspuolella meidän pitää vielä toisinaan oikaista käsitystä siitä, mitä home aiheuttaa kiinteistöille ja irtaimistolle, ja mitkä homesiivouksen hyödyt ovat. Lyhyesti sanottuna homesiivous on rakennussaneeraustyön viimeinen vaihe.”

Mistä tällainen ammattitaito syntyy?

Niina Kesti on koulutukseltaan kiinteistöalan esimies, rakennusterveysasiantuntija ja alan tilaisuuksissa arvostettu kouluttaja, jolla on lukuisia sertifikaatteja.

Hän kouluttaa myös omaa henkilökuntaansa. ”Laitteet, välineet, aineet ja menetelmät kehittyvät koko ajan. Koulutamme myös, miten esimerkiksi erilaisia mittausraportteja tulkitaan. Pelkkä teoriaosaaminen ei meille riitä. Henkilöstöllämme on taustaa ja osaamista vaativasta käytännön siivoustyöstä.”

Niina Kesti summaa: ”Siivoustyö vaatii ammattitaitoa ja homesiivous asiantuntijuutta.” Poistoa Oy on päässyt alallaan siihen upeaan tilanteeseen, että asiakkaat suosittelevat heitä uusille asiakkaille. Kun tekee erinomaista jälkeä, on edessä loistava tulevaisuus.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq 2-ilmanpuhdistin

899 €alk. 32,31 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote