Puhdas sisäilma ja riskien ennakointi takaa työterveyden

Uutisarkisto

2022

”Teidän sisäilmanpuhdistimet on niin hyviä, että kyllä meidän kokemukset niistä täytyy saada kaikille tietoon! Ensimmäinen sana, joka tulee mieleen, on puhtaus. Erittäin tärkeää on myös kotimaisuus. Ja tekisi mieli sanoa, että UniqAir on innovatiivinen ja uraauurtava yritys! Kaikkihan puhuvat sisäilmaongelmista, mutta kaikki eivät ymmärrä, että niihin on olemassa ratkaisu”, aloittaa Mekalasin huolto-liiketoiminnasta vastaava liiketoimintapäällikkö Ville Heikkonen.

Mekalasi on suomalainen, vuonna 1952 perustettu terveydenhuoltoalan tarvikkeiden ja laitteiden myynti- ja markkinointiyritys. Asiakkaisiin kuuluvat yksityiset ja julkiset sairaalat, laboratoriot, hammaslääkäriasemat ja eläinlääkäriasemat. Yrityksen myyntitoimisto ja huoltotilat ovat Helsingissä, logistiikkakeskus on Nurmijärvellä. Aluemyyntiedustajat kiertävät ympäri Suomen.

”Sisäilmaakin on parempi huoltaa kuin korjata!”

”Koen, että sisäilman terveellisyys ja työsuojelu on kaikkien asia. Se ei kuulu pelkästään työsuojeluvaltuutetuille. Se kuuluu kaikille”, paaluttaa Ville. Villen tuntevat kuvailevat häntä hienoksi uuden sukupolven johtajaksi.

Villen ajatusmalliin kuuluu riskien ymmärtäminen ja arviointi.

”Ilma, jota hengitämme, on nyt hyvä ja neutraali.”

”Henkilöstöllämme ei ollut sisäilmaoireita. Kun yrityksemme muutti isompiin tiloihin, päätin, että sisäilmaoireita ei tulekaan! Osaan ja haluan ennakoida. Kun uuteen, 200 neliön huoltotilaamme otettiin UniqAirilta laitteet, tilan sisäilmassa oli heti huomattava ero. Ilma, jota hengitämme, on nyt hyvä ja neutraali.”

”Asiakkaillamme huoltoon ja korjaamiseen liittyvät ongelmat ovat aina akuutteja. Näiden tarkkojen laitteiden määräaikaishuollot on tehtävä ajallaan. On tärkeää, että tiimillemme ei tule sairaspoissaoloja esimerkiksi huonosta sisäilmasta johtuvan flunssan takia."

"Kuulin, että UniqAirin laitteet poistavat sisäilmasta myös kaikenlaiset bakteerit ja mikrobit. Emme halua, että sisäilmassa on mitään ylimääräistä. Ilman UniqAireja bakteereja liikkuisi meillä sisäilmassa melkoinen määrä, sillä huollamme ja desinfioimme esimerkiksi sairaaloiden makuuhaavapatjoja."

"Hajuhaitat ovat aina riski, kun patjoja desinfioidaan, huolletaan ja otsonoidaan. Otsonointi itsessään on jo sisäilmariski! Kun UniqAirit ovat käytössä koko ajan, ei ilmassa ole käryjä. UniqAir poistaa 100% myös otsonin”, Ville tietää.

”Suuri juttu, jota kaikki eivät huomaa, on se, että hajuton työympäristö on hajuton myös desinfiointiaineista”, Ville sanoo. On kanttia sanoa, sillä Villen työhistoriat ovat melkoisia käryjä ilmaan tuuttaavassa muoviteollisuudessa.

”Osaan todella arvostaa muovin käryistä, desinfiointiaineista ja muista epäterveellisistä hajuista vapaata, neutraalia sisäilmaa.”

”Määräaikaishuolto takaa toimintakyvyn”

”Ei tullut mieleenkään hankkia muita kuin UniqAirin laitteet. Te hoidatte myös laitteiden huollon, se on tärkeää.”

”Osaan arvostaa ammattilaisten tekemää huoltoa, koska itsekin teen töitä huollossa. Kaikkien laitteiden toimintakyvyn ylläpitoon huolto vaikuttaa erittäin paljon. Me korjaamme ja huollamme asiakkaidemme kaikkia laitteita, joita edustamme."

"Olemme panostaneet tosi paljon huoltopalvelujemme markkinointiin, ja painottaneet, miksi huollamme laitteita. On hienoa, että suurin osa asiakkaistamme on oivaltanut määräaikaishuoltojen tärkeyden”, kiittää Ville.

”On elintärkeää, että terveydenhuoltoalan tarkat laitteet toimivat koko ajan ja täsmälleen oikein.”

Kodin sisäilmakin tarvitsee huolenpitoa

”Maalinhaju hävisi nopeasti”

”Kun ostimme omakotitalon ja remontoimme lattian, otimme myös kotiin ilmanpuhdistimen UniqAirilta. Kyllä olisi muuten ollut kotona maalinhajua pitkään! Haju hävisi äärettömän nopeasti”, kuittaa Ville, lapsiperheen isä.

”Puhdas ilma on meidän ihmisten energianlähde. Hyvä sisäilma auttaa ajattelua ja koko elimistöä. Siksi kehotan ottamaan ilmanpuhdistimet käyttöön koteihin, toimistoihin ja kokoustiloihin. Jos työpaikalla on hyvä sisäilma, sinne on mukava tulla ja ajatus kulkee.”

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq 2-ilmanpuhdistin

899 €alk. 32,31 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote
UniqAir PRO

UniqAir PRO

Katso tuote