Puhtaasta sisäilmasta helpotusta oloon siitepölykauden keskellä

Uniq puhdassisäilma makuuhuoneessa

Uutisarkisto

2022

Kevät tekee tuloaan aikaisin tänä vuonna, siitepölykausi ja katupölyn siivoaminen on jo menossa. Coco Sweet Dreams -blogin Henna Laakso päätti ottaa Uniq-ilmanpuhdistimen testaukseen ennen kevään siitepölykauden alkua.

Perheessä kevät on ollut tukkoista aikaa monen vuoden ajan. Hänen esikoisensa saa kevätpölystä tukalan olon infektioastman takia. Hennalle infektioastman mukana tuomat oireet ovat nuoruudesta tuttuja asioita, ja kevät oli hänelle inhottavaa aikaa siitepölyjen takia.

Uniq-ilmanpuhdistinta käytetään nyt pojan huoneessa, joka on tuonut helpotusta oloon jo lyhyessä ajassa.

Laite tulee kulkemaan pojan mukana, jotta hän saa siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

Sisäilman riskitekijöitä löytyy paljon, kuten kosmetiikkatuotteet, eläinpöly, rakennusmateriaaleista irtoavat emissiot, pesu- ja puhdistusaineet, tekstiileistä irtoavat kemikaalit, viherkasvit ja kukkamulta. Mutta myös sisäilmaan kulkeutuu epäpuhtauksia, esimerkiksi ulkoilman epäpuhtaudet, pienhiukkaset, kaasut, siitepöly ja katupöly.

Uniq-ilmanpuhdistin poistaa 100 % kaasumaisista yhdisteistä, kuten haihtuvat orgaaniset yhdisteet, otsonin, ilmansaasteet, toksiinit ja hajut sekä 99,97 % pienhiukkasista, kuten mikrobit, bakteerit, virukset homeitiöt ja mikromuovin.

Lue koko juttu Hennan kokemuksesta Uniq-ilmanpuhdistimen käytöstä ja mietteitä puhtaasta ilmasta.

Luettavissa myös muut Hennan käyttökokemukset Uniq-ilmanpuhdistimesta, laitteen tuomasta helpotuksesta siitepölyn oireisiin sekä avusta rakennuspölyn poistamiseen.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää