Raikkaampaa ilmaa

Uniq kodin olohuoneessa

Uutisarkisto

Coco Sweet Dreams -blogin kirjoittaja Henna Laakso on käyttänyt nyt alkukevään ajan Uniq-ilmanpuhdistinta ja kertoo huomanneensa eron ilmanlaadussa.

Hän kertoo huomanneensa ilman olevan raikkaampaa ja sen huomaa varsinkin, kun asuu uudenkarheassa talossa, jonka sisäilmassa on edelleen ollut remonttipölyä.

Laite on tuonut apua lasten ja aikuisten arkeen myös muualla kotona, kuten keittiössä ja makuuhuoneessa. Ilmanpuhdistin on pienikokoinen eikä paina paljoa, joten laite on helppo sijoittaa eri paikkoihin. Henna on tyytyväinen siihen, miten näppärästi Uniq-ilmanpuhdistinta voi siirtää eri tilaan tarpeen mukaan. Lisäksi laitteeseen voi valita haluamansa etupaneelin ja taustaverhoilun saaden sen sopimaan sisustukseen.

Lue koko juttu Hennan ilmanpuhdistimen käyttökokemuksesta ja huomioista Coco Sweet Dreams -blogista.

Tutustu myös muihin Hennan käyttökokemuksiin Uniq-ilmanpuhdistimesta, laitteen tuomasta helpotuksesta oireisiin sekä avusta rakennuspölyn poistamiseen uudisrakennuksessa.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Sisäilman laadun parantamisessa viestintä on avainroolissa – näin kerrot toimenpiteistä oikein työntekijöillesi ja asiakkaillesi

Lue lisää

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq-ilmanpuhdistin

1299 €alk. 45,89 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote