Tärkein asia on, että henkilöstön oireet paranivat

Uutisarkisto

2022

Teijo Hyytiäinen kertoo, että UniqAirien käyttöönotto mahdollisti kolme tärkeää asiaa: tuotannon jatkamisen, aikaa ratkaisun löytämiseen ja oireiden paranemisen.

”Ensinnäkin tuotantomme jatkui, eikä tarvittu ollenkaan henkilöstön kallista, väliaikaista muuttoa muihin tiloihin. Toisekseen saimme rauhassa kartoittaa kiinteistön ongelmat ja hakea niihin ratkaisut eri asiantuntijoiden kanssa. Kolmas ja tärkein asia on, että henkilöstön oireet paranivat."

"Paras kiitos oli, kun vaikeimmat oireet saanut työntekijämme pääsi kotoa etätöistä takaisin töihin työpaikalle.”

Brand Factory valitsi ilmanpuhdistukseen parhaan brändin UniqAirin

Brand Factoryn Espoon kiinteistöstä vastaa kiinteistöpäällikkö, työsuojelupäällikkö Teijo Hyytiäinen. Hän tuntee kiinteistön läpikotaisin.

”Minulla tuli täyteen 35 vuotta tässä talossa. Kolme vuotta sitten useilla työntekijöillämme ilmeni allergiaa ja muita oireita. Tilanne tuli ihan puun takaa. Henkilöstön suuret reaktiot olivat yllätys."

"Tutkimme asiaa monien asiantuntijoiden kanssa. Rakennustamme kävi katsastamassa homekoirakin, joka löysi muutamia kysymysmerkkipaikkoja."

"Homeen ja muiden oireiden aiheuttajien poistamiseksi sisäilmasta kokeilin monia ilmanpuhdistimia. Sitten palautin ne takaisin, koska ne eivät täyttäneet kaikkia vaatimuksiani. Onneksi löysin UniqAirin erittäin laadukkaat ilmanpuhdistimet."

"Minut vakuutti kolme vuotta sitten se, että Suomen Puolustusvoimatkin luottaa UniqAiriin. Se on kova meriitti, sillä armeijan vaatimustaso on korkea.”

Puoli vuotta kovien oireiden takia etätöitä kotoa käsin tehneen Brand Factoryn työntekijän sairaskertomus on huolestuttava.

”Ensin minulla oli toistuva flunssa. Sitten alkoi huimata, jopa istuessa. Monesti viikossa tuli verta nenästä. Lihakset tulivat kosketusaroiksi. Sain kauheita nivelkipuja, jotka lopulta olivat kaikissa nivelissä. Tuli yhtäkkistä raajojen puutumista ja tunnottomuutta. Kamalaa oli aivosumu – tilanne, kun ei tajua omia duunejaan! Sen jälkeen, kun UniqAir on ollut tuossa vieressäni, olen päässyt kaikista oireista.”

Kun kolme vuotta sitten Brand Factoryn työntekijöillä alkoivat oudot oireet, he avautuivat oireista toisilleen, ja etsivät kuumeisesti tietoa netistä.

”Kaikki oireeni täsmäsivät homeesta johtuviin oireisiin. Kaikki! Ja lääkäri ei ensin uskonut, että ongelmani voisivat johtua homeesta. Epäili jopa, olisiko päässä vikaa”, yksi työntekijöistä kertoo. Tämän ammattilaisen terävä äly ja suorat sanat vakuuttavat, että pää toimii erittäin hyvin.

Teijollakin on nyt kokemuspankissaan menestystarina vaikeuksien kautta voittoon.

”Korjasimme kiinteistön ongelmakohtia, rakenneongelmia sekä kosteus- ja homeongelmia, ja uusimme kiinteistön teknistä laitteistoa vuoden ajan. Se oli kaikkien aikojen stressaavin työvuosi. UniqAir oli pelastus siihen hetkeen.”

Brand Factoryn eniten UniqAirista apua saaneella työntekijällä on valmiina kolme sanaa, jotka hän haluaa kertoaUniqAirista kaikille: ”Pelastava. Luotettava. Rakas.”

Kuulostaa pätevältä analyysilta Brand Factorylla, jonka arvoihin kuuluvat luovuus, asiakaslähtöisyys, yksinkertaisuus ja intohimo.

Brand Factory

Pohjoismaiden johtava brändinrakennuksen ja visuaalisen viestinnän yritys Brand Factory tekee asiakkailleen yritysilmeratkaisuja offset-, silkki- ja digipainotuotteina. Asiakkaisiin kuuluu tunnettuja brändejä, kuten Alko, Are, Finnair, Finnkino, Laattapiste, Sokos ja Valio. Tuotantolaitokset ovat Suomessa ja Ruotsissa, työntekijöitä on yli 650, ja liikevaihtoa 130 miljoonaa euroa. Suomen pääpaikalla Espoon Ruukinmestarin tiellä oleva kiinteistö on palvellut käyttäjiään jo vuodesta 1975. UniqAirit ovat palvelleet Brand Factoryn toimistotiloissa työntekijöitä kolme vuotta.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq 2-ilmanpuhdistin

899 €alk. 32,31 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote
UniqAir PRO

UniqAir PRO

Katso tuote