Testattua huipputeknologiaa

Ilmanpuhdistimiamme on testattu lukuisissa erilaisissa tutkimushankkeissa sekä suomalaisten että kansainvälisten tutkimusorganisaatioiden toimesta.

Kaikki tutkimustulokset kertovat huippulaadusta. VTT, Työterveyslaitos, Ilmatieteen laitos sekä saksalainen maailman tunnetuin tutkimusorganisaatio TÜV SÜD ovat testanneet ja tutkineet laitteemme usealla eri tavalla, niin laboratorioissa supertietokoneilla kuin aidossa ympäristöissä ydinvoimaloiden vuotomittauskriteereillä.

Kaikista testeistä olemme saaneet erinomaisia tuloksia. Yhtä tärkeää on, että käytännön asiakaskokemukset allekirjoittavat tutkimustulokset: laitteemme toimivat erinomaisesti.

UniqAir kerroksittain

Sataprosenttinen kaasunsuodatus

Kaikki ilmanpuhdistinmallimme käyttävät samaa kolmivaiheista suodatusteknologiaa. Esisuodatin, aktiivihiilisuodatin ja EPA/HEPA -suodatin varmistavat ensiluokkaisen puhdistustehon. Teknologia suodattaa sisäilmasta kaikki haitalliset hiukkaset ja kaasumolekyylit.

UniqAir-suodatuksen perustana on ainutlaatuinen Suomen Puolustusvoimien asiantuntijoiden kanssa kehitetty laajakirjoinen aktiivihiili, joka kykenee suodattamaan monenlaisia haitallisia molekyylejä.

UniqAir valonläpäisy haveinnekuva

UniqAir teknologia

Kilpailijan valonläpäisy vertailu haveinnekuva

Kilpaileva teknologia

UniqAir -suodatuksen paremmuus perustuu ylivertaiseen kykyyn poistaa myös kaasumaiset epäpuhtaudet

UniqAir aktiivihiili havainnekuva
UniqAir kilpailijan aktiivihiili havainnekuva

1 grammassa UniqAir-aktiivihiiltä on epäpuhtauksia sitovaa pinta-alaa noin 2.000 m2

Aktiivihiilen laatu ja määrä on ratkaiseva tekijä ilmanpuhdistimen pitkäkestoiseen ja tehokkaaseen suodatuskykyyn. Uniq ilmanpuhdistimessamme on yli kilo UniqAir -aktiivihiiltä ja PRO-sarjan malleissamme UniqAir -aktiivihiiltä on yli kaksi kilogrammaa. Riittävä kerrospaksuus oikeanlaista aktiivihiiltä yhdistettynä oikein mitoitettuun ilman nopeuteen takaa UniqAir-ilmanpuhdistimien ylivertaisen suorituskyvyn.

Suodatustekniikkamme ei tuota haitallisia sivutuotteita kuten ultrapieniä hiukkasia, typen oksideja, muuntuneita toksiineja tai otsonia. Olemme aidosti turvallinen valinta.

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq 2-ilmanpuhdistin

899 €alk. 32,31 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote
UniqAir PRO

UniqAir PRO

Katso tuote