Tilaa UniqAir PRO ilman sitoutumista

Tarjoamme UniqAir PRO -ilmanpuhdistimen vuokrasopimuksella yrityksesi käyttöön. Sovi sitoumuksettomasta testijaksosta alla olevalla lomakkeella.

Täytä tilauslomake

UniqAir PRO tai S-ilmanpuhdistin soveltuu vaativimpiinkin kohteisiin, julkisiin rakennuksiin ja tuotantotiloihin sekä tilapäisiin tarpeisiin esimerkiksi saneerauksissa. Ilmanpuhdistin kytkeytyy tavalliseen pistorasiaan ja pyörien ansiosta se on helppo siirtää paikasta toiseen.

 • Saatavilla UniqAir PRO tai S. Mitoitamme tilan koon ja puhdistustarpeen mukaan sopivimman vaihtoehdon.
 • PRO: K: 110,4 cm L: 31,7 cm S: 31,7 cm
 • S: K: 103,5 cm L 31,8 cm S: 31,8 cm
 • Puhdistaa 100% kaasumaisista epäpuhtauksista ja 99,97% pienhiukkasista
 • Puhtaan ilman tuotto (CADR) 155 m³ (S) / 330 m3 (PRO) tunnissa
 • Sähkönkulutus max 32 W (S) / 85 W (PRO)
 • Äänitaso 29,5-38 dBA (S) / 30,5-53 dBA (PRO) (1 m etäisyydellä, taustamelu < 30 dBA)

Vuokrasopimuksen kuukausihintaan sisältyy huolto ja suodattimien vaihto. Ilmanpuhdistin on vaivaton ja nopea ottaa käyttöön. Suoritamme esisuodattimen puhdistuksen / vaihdon 4-6 kk välein ja HEPA- sekä aktiivihiilisuodattimen vaihdon 1 vuoden välein.

Hoidamme toimitukset ja ylläpidon puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen. Yrityksesi pääsee nauttimaan puhtaasta sisäilmasta nopeasti ja huolettomasti. Vuokraus soveltuu mainiosti myös lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi saneerauksissa. Sovitaan sitoumuksettomasta testijaksosta!

  Aloita sitoumukseton testijakso

  Toimitamme ilmanpuhdistimen yrityksesi testattavaksi ilman sitoutumista, jonka jälkeen voitte jatkaa käyttöä huolettomalla vuokrasopimuksella. Lähetä tietosi tällä lomakkeella, niin varmistamme parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeeseesi. Otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  "UniqAirin ilmanpuhdistimet ovat olleet monissa tilanteissa meille erittäin sopiva ratkaisu. Muuttuvien tarpeiden vuoksi meille on ollut tärkeää, että laitteet saa käyttöön juuri meidän tarvitsemaksi ajaksi."