Tilaa UniqAir PRO ilman sitoutumista

Tarjoamme UniqAir PRO -ilmanpuhdistimen vuokrasopimuksella yrityksesi käyttöön. Sovi sitoumuksettomasta testijaksosta alla olevalla lomakkeella.

Täytä tilauslomake

Aktiivihiilisuodattimella varustettu UniqAir PRO tekee yrityksesi huoneilmasta terveellisen ja turvallisen

Aktiivihiilisuodattimella varustettuja ilmanpuhdistimia on monentasoisia ja -laatuisia. UniqAir PRO puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja nopeasti vaativissakin tiloissa, kuten toimistoissa, julkisissa tiloissa ja tuotantotiloissa.

Kun haluat pitää yrityksesi tai toimitilojesi huoneilman puhtaana ja työntekijäsi terveinä, UniqAir PRO on varma valinta. Ilmanpuhdistinmarkkinoiden parhaimpiin kuuluva puhdistusteho tarkoittaa, että UniqAir PRO:n laajakirjoinen aktiivihiilisuodatinjärjestelmä puhdistaa joka tunti 330 m3  kaikista kaasumaisista epäpuhtauksista ja 99,97 % pienhiukkasista.

UniqAirin ainutlaatuinen ilman kierrätysteknologia takaa tilan ilman optimaalisen huuhtomisen. Epäpuhtaudet saadaan tehokkaasti pois koko huonetilasta, ei vain paikallisesti puhdistimen lähettyviltä.

Turvallinen ja tehokas – suomalainen UniqAir PRO

Tiedätkö, minkälaisia epäpuhtauksia yrityksesi toimitilojen huoneilmassa liikkuu? Monet niiden aiheuttamista oireista voivat kehittyä niin vaivihkaa, ettei niitä aluksi edes huomaa.

Tekstiileistä irtoavat kemikaalit, ulkoilman hiukkaset ja kaasut, mikrobit ja epäpuhtaudet, kaasumaiset yhdisteet ja muut kemikaalit voivat heikentää sisäilmaa merkittävästi. Vaikutukset työtehokkuuteen ja hyvinvointiin ovat kuitenkin mittavia, sillä joka vuosi jopa 300 000 työikäistä suomalaista kertoo kärsivänsä heikon huoneilman aiheuttamista oireista!

Ottamalla käyttöön turvallisen ja tehokkaan, laajakirjoisella aktiivihiilisuodattimella varustetun UniqAir PRO:n poistat sisäilmasta haitalliset epäpuhtaudet ilman haitallisia sivutuotteita, kuten otsonia.

Energiatehokasta puhtautta

UniqAir PRO on energiatehokas. Sen maksimikulutus on vain 85 W, eli suurin piirtein yhtä paljon kuin monesta olohuoneesta, yrityksen aulasta tai kahvitilasta löytyvä LED-televisio. UniqAir PRO vie tämän verran sähköä silloin, kun se toimii huipputehollaan ja suodattaa 330 m3 ilmaa joka tunti.

Hiljaista tehokkuutta

Ilmanpuhdistinta valitessasi muista ottaa huomioon turvallisuuden ja tehokkuuden lisäksi myös sen käytön mukavuus ja helppous jokapäiväisessä elämässä. Yksi tärkeimmistä siihen vaikuttavista seikoista on hiljaisuus.

UniqAir PRO:n äänitaso putoaa pienimmillään jopa noin 30 dBA-tasolle, joka on desibeliasteikolla samaa luokkaa kuiskauksen kanssa. Toimistoissa ja julkisissa tiloissa UniqAirin tuottama ääni häviää tavallisiin taustaääniin. Lisävarusteena myytävällä äänenvaimentimella laite saadaan vielä 7-10 dBA hiljaisemmaksi. Siten isollakaan teholla käytettynä äänitaso ei pääse häiritsemään.

Heräsikö laitteistamme muuta kysyttävää? Ole yhteydessä asiantuntijoihimme, autamme mielellämme!

 • Saatavilla UniqAir PRO tai S. Mitoitamme tilan koon ja puhdistustarpeen mukaan sopivimman vaihtoehdon.
 • PRO: K: 110,4 cm L: 31,7 cm S: 31,7 cm
 • S: K: 103,5 cm L 31,8 cm S: 31,8 cm
 • Puhdistaa 100% kaasumaisista epäpuhtauksista ja 99,97% pienhiukkasista
 • Puhtaan ilman tuotto (CADR) 155 m³ (S) / 330 m3 (PRO) tunnissa
 • Sähkönkulutus max 32 W (S) / 85 W (PRO)
 • Energiatehokkaat EC-moottorit varmistavat parhaan hyötysuhteen
 • Äänitaso 29,5-38 dB(A) (S) / 30,5-53 dBA (PRO) (1 m etäisyydellä, taustamelu < 30 dB(A)
 • Erikseen myytävä lisä-äänenvaimennin pienentää äänitasoa 7-10 dB(A)
 • EU-MDR Class I (Medical Devices) -yhteensopiva. Voidaan käyttää myös lääkinnällisissä tiloissa

Vuokrasopimuksen kuukausihintaan sisältyy huolto ja suodattimien vaihto. Ilmanpuhdistin on vaivaton ja nopea ottaa käyttöön. Suoritamme esisuodattimen puhdistuksen / vaihdon 4-6 kk välein ja HEPA- sekä aktiivihiilisuodattimen vaihdon 1 vuoden välein.

Hoidamme toimitukset ja ylläpidon puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen. Yrityksesi pääsee nauttimaan puhtaasta sisäilmasta nopeasti ja huolettomasti. Vuokraus soveltuu mainiosti myös lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi saneerauksissa. Sovitaan sitoumuksettomasta testijaksosta!

  Tilaa turvallinen ja kotimainen UniqAir PRO sitoumuksetta koekäyttöön

  Totea UniqAir PRO:n tehokkuus, huuhtelukapasiteetti, aktiivihiilisuodattimen erottelukyky ja pienhiukkasten hiljainen suodatus ottamalla se sitoumuksettomalle testijaksolle yrityksesi tiloihin. Tulokset puhuvat puolestaan, työntekijäsi ovat terveempiä ja tyytyväisempiä ja voivat keskittyä heikon sisäilman tuottamien ongelmien sijasta työhönsä.

  Täyttämällä alla olevan lomakkeen toimitamme UniqAir PRO:n yrityksesi tiloihin kokeiltavaksi ilman sitoutumista. Lupauksemme on, että olemme sinuun yhteydessä laitteen toimituksesta jo viimeistään seuraavana arkipäivänä!

  "UniqAirin ilmanpuhdistimet ovat olleet monissa tilanteissa meille erittäin sopiva ratkaisu. Muuttuvien tarpeiden vuoksi meille on ollut tärkeää, että laitteet saa käyttöön juuri meidän tarvitsemaksi ajaksi."