Tilaa UniqAir PRO ilman sitoutumista

Tarjoamme UniqAir PRO -ilmanpuhdistimen vuokrasopimuksella yrityksesi käyttöön. Sovi sitoumuksettomasta testijaksosta alla olevalla lomakkeella.

Täytä tilauslomake

Tutkitusti terveellistä sisäilmaa vaivattomasti palveluna

Haluatko varmistua siitä, että yrityksesi tilojen sisäilma on todennetusti niin puhdasta, että työntekijöidesi viihtyvyys kasvaa samalla kun sairauspoissaolot vähenevät?

Tarjoamme kokonaisvaltaisen puhtaan ilman palveluratkaisun. Pähkinänkuoressa palveluratkaisumme kattaa:

 • Yrityksesi tiloihin tutustumisen ja asiantuntijan suorittaman tarvekartoituksen
 • Tarvittavan määrän ilmanpuhdistimia ja niiden sijoitteluehdotuksen optimaalisen huoneilman puhdistustehon takaamiseksi
 • Laitteiden toimituksen, käyttöönoton ja käyttöopastuksen
 • Sisäilman laadun jatkuvan mittaamisen ja tarvittavien hienosäätöjen tekemisen
 • Laitteiden ylläpidon, huollot ja suodattimien vaihdot sekä käytettyjen suodattimien ympäristöystävällisen kierrätyksen ja hävittämisen

Kaikki tämä avaimet käteen -palveluna, minkä lopputuloksena on puhdas, terveellinen, turvallinen, tehokkuutta ja työhyvinvointia ylläpitävä sisäilma.

Kun otat meihin yhteyttä, asiantuntijamme vastaavat sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Saat ilmanpuhdistimet käyttöösi nopeimmillaan jopa tunnissa, mutta vähintään saman viikon aikana.

Ota meihin yhteyttä tänään!

Puhdas sisäilma palveluna jättää sinulle aikaa keskittyä liiketoimintaasi

Aikasi on kallista. Kun annat meidän huolehtia yrityksesi sisäilman puhtaudesta, voit itse keskittyä omaan liiketoimintaasi. Alla on 5 syytä, miksi kotimainen UniqAir on paras valinta, kun haluat toimitiloihisi täyden palvelun puhdasta sisäilmaa.

 1. Markkinoiden nopein vasteaika

Kun otat meihin yhteyttä, tuomme ilmanpuhdistimet yrityksesi tiloihin jopa samana päivänä. Ilmanpuhdistimet saadaan yrityksellesi useimmiten tilausta seuraavana päivänä, mutta viimeistään viikon sisällä.

2. Asiantuntijan kullanarvoinen konsultaatio

Koska jokainen tila on uniikki, asiantuntijamme valitsevat kiinteistön jokaiseen tilaan sopivan määrän oikean mallisia UniqAir-ilmanpuhdistimia sekä sijoittelevat ne parhaalla mahdollisella tavalla huoneilman optimaalisen huuhtoutumisen takaamiseksi.

 1. Dataohjattu sisäilmanpuhdistus tuo ennennäkemätöntä tarkkuutta

Palveluun kuuluu myös olennaisena osana huoneilman laadun kehityksen seuranta. Se tapahtuu hyödyntämällä ilmanlaatuantureita ja UniqAirin mittausjärjestelmää.

 1. Vaivaton seuranta ja raportointi UniqAir Cloud -sovelluksella

Voit seurata sisäilman laadun kehitystä UniqAir Cloud -sovelluksesta jokaisessa kiinteistösi tilassa, johon ilmanlaatuanturi on sijoitettu. Voit myös luoda sovelluksesta automaattisia raportteja, joka tekee kehityksestä viestimisestä vaivatonta.

 1. Huolto ja ylläpito kestävän kehityksen periaatteella

Asiantuntijamme huoltavat laitteet huolto-ohjelman mukaisesti sekä aina tarpeen ilmetessä. Huoltopalvelu toimii taustalla täysin huomaamatta, sillä sinun ei tarvitse itse olla paikalla vaan riittää, että asiantuntijallamme on pääsy laitteen luokse. Suodattimen vaihdon jälkeen käytetyt suodattimet päätyvät huoltoketjumme kautta takaisin tehtaalle, jossa ne kierrätetään ympäristöä säästäen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

UniqAirin palvelukokonaisuus kattaa kaiken, mitä terveellisen sisäilman tuottamiseen ja jatkuvaan ylläpitoon tarvitaan. Ota meihin yhteyttä, niin asiantuntijamme suunnittelevat yrityksesi tiloihin räätälöidyn sisäilmaratkaisun.

 

Pyydä tarjous sisäilmapalvelusta

Ainutlaatuisella aktiivihiilisuodatinteknologialla varustettu UniqAir on sisäilman puhdistuspalvelun sydämessä

Ottamalla käyttöön turvallisen ja tehokkaan, laajakirjoisella aktiivihiilisuodattimella varustetun UniqAir -ilmanpuhdistimen poistat sisäilmasta haitalliset epäpuhtaudet ilman haitallisia sivutuotteita, kuten otsonia.

Tekstiileistä irtoavat kemikaalit, ulkoilman hiukkaset ja kaasut, mikrobit ja epäpuhtaudet, kaasumaiset yhdisteet ja muut kemikaalit voivat heikentää sisäilmaa merkittävästi. Heikon sisäilman vaikutukset työtehokkuuteen ja hyvinvointiin ovat mittavia, ja onkin tutkittu, että jopa 300 000 työikäistä suomalaista voisi parantaa työkykyään paremmalla sisäilmalla.

 

Energiatehokasta puhtautta

UniqAir on energiatehokas. UniqAir PRO -ilmanpuhdistimen maksimikulutus on vain 85 W, eli suurin piirtein yhtä paljon kuin monesta olohuoneesta, yrityksen aulasta tai kahvitilasta löytyvä LED-televisio.

Käyttämämme älykkäät EC-moottorit ovat energiatehokkaita ja ne pystyvät kompensoimaan suodattimien käytön myötä syntyvää painehäviötä. Käytännössä se tarkoittaa pidempää suodattimien vaihtoväliä puhdistustehosta tinkimättä.

Pidempi suodattimien vaihtoväli alentaa suodattimen vaihdosta syntyviä kustannuksia ja vähentää ympäristökuormitusta.

 

Hiljaista tehokkuutta

Yksi tärkeimmistä ilmanpuhdistimen käyttömukavuuteen vaikuttavista tekijöistä on sen huomaamattomuus, joka on UniqAir-ilmanpuhdistimien valttikortti. Hiljaisella ja ympäristöön sulautuvalla ilmanpuhdistimella saadaan kaikki puhtaan sisäilman terveyshyödyt häiritsemättä kenenkään keskittymistä.

Teemme jatkuvaa kehitystyötä äänen tason ja taajuuden saattamiseksi mahdollisimman miellyttävälle tasolle. Kehitystyön tuloksena olemme onnistuneet saavuttamaan erinomaisen puhtaan ilman tuottokyvyn suhteessa äänitasoon. UniqAir PRO:n äänitaso putoaa pienimmillään jopa noin 30 dBA-tasolle. Se on samaa luokkaa kuiskauksen kanssa, joten puhdistimen tuottama ääni häviää tavallisiin työskentelytilojen taustaääniin.

Lisävarusteena myytävällä äänenvaimentimella laite saadaan vielä 7–10 dBA hiljaisemmaksi, jolloin isollakaan teholla käytettynä äänitaso ei takuulla pääse häiritsemään.

Heräsikö laitteistamme muuta kysyttävää? Ole yhteydessä asiantuntijoihimme, autamme mielellämme!

 • Saatavilla UniqAir PRO tai S. Mitoitamme tilan koon ja puhdistustarpeen mukaan sopivimman vaihtoehdon.
 • PRO: K: 110,4 cm L: 31,7 cm S: 31,7 cm
 • S: K: 103,5 cm L 31,8 cm S: 31,8 cm
 • Puhdistaa 100% kaasumaisista epäpuhtauksista ja 99,97% pienhiukkasista
 • Puhtaan ilman tuotto (CADR) 155 m³ (S) / 330 m3 (PRO) tunnissa
 • Sähkönkulutus max 32 W (S) / 85 W (PRO)
 • Energiatehokkaat EC-moottorit varmistavat parhaan hyötysuhteen
 • Äänitaso 29,5-38 dB(A) (S) / 30,5-53 dBA (PRO) (1 m etäisyydellä, taustamelu < 30 dB(A)
 • Erikseen myytävä lisä-äänenvaimennin pienentää äänitasoa 7-10 dB(A)
 • EU-MDR Class I (Medical Devices) -yhteensopiva. Voidaan käyttää myös lääkinnällisissä tiloissa

Vuokrasopimuksen kuukausihintaan sisältyy huolto ja suodattimien vaihto. Ilmanpuhdistin on vaivaton ja nopea ottaa käyttöön. Suoritamme esisuodattimen puhdistuksen / vaihdon 4-6 kk välein ja HEPA- sekä aktiivihiilisuodattimen vaihdon 1 vuoden välein.

Hoidamme toimitukset ja ylläpidon puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen. Yrityksesi pääsee nauttimaan puhtaasta sisäilmasta nopeasti ja huolettomasti. Vuokraus soveltuu mainiosti myös lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi saneerauksissa. Sovitaan sitoumuksettomasta testijaksosta!

  Tilaa turvallinen ja kotimainen UniqAir PRO sitoumuksetta koekäyttöön

  Totea UniqAir PRO:n tehokkuus, huuhtelukapasiteetti, aktiivihiilisuodattimen erottelukyky ja pienhiukkasten hiljainen suodatus ottamalla se sitoumuksettomalle testijaksolle yrityksesi tiloihin. Tulokset puhuvat puolestaan, työntekijäsi ovat terveempiä ja tyytyväisempiä ja voivat keskittyä heikon sisäilman tuottamien ongelmien sijasta työhönsä.

  Täyttämällä alla olevan lomakkeen toimitamme UniqAir PRO:n yrityksesi tiloihin kokeiltavaksi ilman sitoutumista. Lupauksemme on, että olemme sinuun yhteydessä laitteen toimituksesta jo viimeistään seuraavana arkipäivänä!

  "UniqAirin ilmanpuhdistimet ovat olleet monissa tilanteissa meille erittäin sopiva ratkaisu. Muuttuvien tarpeiden vuoksi meille on ollut tärkeää, että laitteet saa käyttöön juuri meidän tarvitsemaksi ajaksi."