Hämeenlinnan Tori-Apteekki: Turvallinen sisäilma on osa hyvää asiakaspalvelua

Uutisarkisto

2022

Turvallinen sisäilma on osa hyvää asiakaspalvelua. Sisäilman puhtauden vaaliminen on merkittävä teko niin turvallisuuden kuin liiketoiminnan jatkuvuudenkin kannalta.

Tulee kuin apteekin hyllyltä, vanha sanonta toteaa. Ja Hämeenlinnan Tori-Apteekin tapauksessa kaupan päälle tulee myös turvallinen ostokokemus, sillä liikkeeseen on hankittu UniqAir PRO -ilmanpuhdistin.

- Olin miettinyt ilmanpuhdistinta jo hetken aikaa ja päädyin UniqAirin tuotteeseen. Yrityksen palvelu oli ensiluokkaisen ripeää sekä asiantuntevaa, ja faktat eri tutkimustuloksista vakuuttivat, toteaa apteekkari Jukka Niemi.

UniqAir PRO oli meille järkivalinta

Hän nostaa esiin myös hintaan ja huoltosopimukseen liittyvät tekijät.

- Hankinta oli helppoa ja kokonaisuuteen ei liittynyt mitään yllätyskustannuksia. UniqAir PRO oli meille järkivalinta.

 

Otsoni ei kuulu sisäilmaan

UniqAir PRO nappaa aktiivihiili- ja hepasuodattimeensa ilmassa leijuvat haitalliset ja näkymättömät ”villakoirat” eli ne ilmassa leijuvat pienhiukkaset ja muut puhtaaseen sisäilmaan kuulumattomat partikkelit, jotka voivat vaarantaa sisäilmalle altistuneiden terveyden ja hyvinvoinnin.

- Laitteen toiminta on huolellisesti tutkittua ja sen on useissa testeissä todettu puhdistavan sisäilman 100-prosenttisesti VOC-kaasuista ja 99.97-prosenttisesti muista epäpuhtauksista, sanoo UniqAirin asiantuntija Samuli Valvisto.

Turvallinen puhdistusprosessi, joka ei tuota sekundäärisiä epäpuhtauksia

Puhdistimessa oleva aktiivihiiliyhdistelmä on kehitetty Suomen puolustusvoimissa, ja uusimman tutkimusdatan mukaan laite nappaa myös ilmassa leijuvia koronaviruksia. Ilmanpuhdistimen mekaaninen suodatin myös aidosti puhdistaa sisäilman, eikä puhdistusprosessin oheistuotteena synny otsonia tai muita haitta-aineita.

 

Hiljainen ja huomaamaton tehopakkaus

Apteekin ovi käy tiuhaan ja ihmisiä tulee ja menee. Apteekista haetaan erilaisiin sairauksiin käytettäviä lääkkeitä ja paljon myös hyvinvointiin liittyviä tuotteita.

Todellinen turvallisen sisäilman luottopakki

Kävijä ei välttämättä huomaa tiskin vieressä muun kalustuksen joukkoon solahtanutta laitetta. Hillitysti hyrisevä, suomalaiseen makuun sopiva pelkistetty laite on todellinen turvallisen sisäilman luottopakki, jonka puhdistusteho kattaa jopa yli 100 neliötä yhtenäistä tilaa.

Myös henkilökunta on huomannut selkeän eron ilman laadussa verrattuna aiempaan.

- Palautteen mukaan ero edelliseen on huomattava. Ilma on puhdasta ja sitä on hyvä hengittää, Niemi sanoo.

 

Sisäilman puhtaus turvaa liiketoimintaa

UniqAirin Valviston mukaan koronan myötä maailma on muuttunut ja sitä myöten myös yritysten toimintaympäristö.

- Esimerkiksi koko henkilöstön karanteeni muodostaisi ison loven liiketoimintaan. Tasokkaalla ilmanpuhdistimella yritys voi merkittävästi kasvattaa sisäilman turvallisuutta, Valvisto kiteyttää.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää