UniqAir Oy laajentaa toimintaa Venäjälle verkkokauppana

Uniq ilmanpuhdistin sisätiloissa

Uutisarkisto

Ilmanpuhdistimia valmistava UniqAir Oy on avannut rajat ylittävän eli cross-border-verkkokauppatoiminnan Ozon.ru:ssa. ”Venäjän Amazon” eli Ozon.ru on maan suurimpia kauppapaikkoja, jossa myös ulkomaalaiset yritykset voivat myydä tuotteitaan.

Venäjällä verkkokauppa kehittyy ja kasvaa nopeaa tahtia. Verkkokaupan kasvu onkin ollut maassa huomattavasti nopeampaa moniin muihin markkinoihin verrattuna. Venäläiset kuluttajat arvostavat suomalaista laatua ja heitä kiinnostaa Cross-border-verkkokauppa sen tuomien etujen myötä.

Kotimaista huipputeknologiaa

UniqAirin ilmanpuhdistin perustuu suomalaiseen huippuinnovaatioon, joka on kehitetty yhdessä Suomen puolustusvoimien kanssa. Laite on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa.

Ilmanpuhdistin tutkitusti poistaa nopeasti ja tehokkaasti sisäilmasta terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet: huone-, eläin- ja siitepölyn, kaasumaiset epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, haihtuvat VOC-yhdisteet, toksiinit ja hajut sekä mikrobit, bakteerit, virukset, homeitiöt ja mikromuovin.

UniqAirin tuotemallistossa on yrityksille ja julkisiin tiloihin suunnattu UniqAir PRO-mallisto sekä enemmän kuluttajille ja pienempiin tiloihin suunnattu Uniq-malli.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Sisäilman laadun parantamisessa viestintä on avainroolissa – näin kerrot toimenpiteistä oikein työntekijöillesi ja asiakkaillesi

Lue lisää