UniqAir Oy:lle merkittävä kauppa Saksassa

UniqAir avasi kolme kertaa suuremmat tuotantotilat - Artikkelit - UniqAir

Uutisarkisto

2022

Lappeenrantalainen ilmanpuhdistimia valmistava UniqAir Oy on tehnyt huomattavan kaupan Saksassa. Kyseinen kauppa on kansainvälistyvältä yritykseltä merkittävä päänavaus terveyssektorin suuntaan Euroopassa.

Tämä on yhtiön kannalta pitkään valmisteltu askel kohti kansainvälisiä markkinoita. Tiimimme on tehnyt määrätietoista työtä Saksan markkinoiden käynnistämiseksi ja nyt solmittu kauppa vahvistaa etabloitumistamme Keski-Eurooppaan. Kiinnostus puhdistusteknologiaamme kohtaan on ollut suurta ja odotamme seuraavia tilauksia muilta pilottiasiakkailta. Olemme valmistautuneet alkuvuodesta alkaen kasvavaan vientikysyntään lisäämällä tuotantokapasiteettiamme ja pystymme kasvamaan kysynnän mukana,” kertoo UniqAir Oy:n toimitusjohtaja Panu Riikonen.

UniqAirin ilmanpuhdistin perustuu suomalaiseen huippuinnovaatioon ja se on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa.

Laite tutkitusti poistaa nopeasti ja tehokkaasti sisäilmasta terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet: huone-, eläin- ja siitepölyn, kaasumaiset epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, haihtuvat VOC-yhdisteet, toksiinit ja hajut sekä mikrobit, virukset, homeitiöt ja mikromuovin.

UniqAirin tuotemallistossa on yrityksille ja julkisiin tiloihin suunnattu UniqAir PRO-mallisto sekä enemmän kuluttajille ja pienempiin tiloihin suunnattu Uniq-malli, jonka useat värivaihtoehdot helpottavat laitteen sijoittamista.

Kiinnostuitko? Lue lisää.

Puhdasta ilmaa kotiin Puhdasta ilmaa työpaikalle

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää