Uusi voittajan yhdistelmä on ravinto + lepo + treeni + puhdas ilma!

Uutisarkisto

2022

Anton työskentelee rakennusalalla laatujohtamisen parissa. Tätä laatua lujasti arvostavaa Six Sigma Master Black Belt -miestä kiinnostaa taatusti terveellinen asuminen, kun on kyse omasta kodista. 

”Meillä oli kotona ihan kohtuullinen sisäilma. Minä ja puolisoni emme ole yliherkkiä. Emme ennen ajatelleet tarkemmin, että meillä oli varsinkin talvella kotona tunkkaista, mutta nyt huomaa, että siinä on ero!”

”Kotiin tulevat vieraat sanovat, että täällä teillä on jotenkin parempi ilma.”

”Otimme UniqAirin puhdistimet ensi vaiheessa katupölyn ja siitepölyn poistoon”, Anton kertoo.

”Ei meillä ollut sisäilmaongelmia tai allergioita. Kaupungissa asuvan, terveydestään kiinnostuneen ihmisen kannattaa miettiä, mitä hengittää.”

Ulkoilman saasteista ja myrkyistä 80% päätyy Helsingissäkin ilmanvaihtokanavista sisäilmaan. Anton haluaa hengittää kotona esiteollisen ajan Saimaan raikasta ilmaa, eikä ulkoilmasta tulevia pakokaasuja. 

”Tykkään testailla kaikenlaista. Vein viime viikolla mökkiimme UniqAirin laitteen testiin. Äidilläni on ollut paikoin hengittämisongelmia vanhassa mökkirakennuksessa. Äiti myös sanoo, että mökillä haisee. Vartissa huoneesta hävisi tunkkainen haju, eikä äidillä ollut hengittämisongelmia”, Anton kertoo. 

”Meillä on myös painisalilla UniqAirit. Ne lisäävät treenin tehoa! Puhdas sisäilma tekee meidän salista myös paljon viihtyisämmän, kuin muiden hikisistä saleista.” 

”Treenaajan uusi tärkein perusasia on hengitysilma, koska parhaaseen suorituskykyyn ei enää riitä, että vain ravinto, lepo ja treeni on kunnossa!” 

Anton seuraa kokonaisvaltaisesti urheilijan suorituskykyyn ja terveyteen liittyviä asioita.

”Urheilen joka päivä jotakin, laji riippuu sesongista. Ympäri vuoden treenaan painia, se on päälajini.”

Lisäksi Antonin lajivalikoimaan kuuluvat suunnistus, sisä- ja ulkokuntosalit, painonnosto, nyrkkeily, jooga, ja lihashuolto päälle.

”Talvella hiihto ja suunnistus. Monipuolisuus on minulle päivän sana”, linjaa Anton. 

”Suorituksen aikana, ennen ja jälkeen hengittäminen on tärkeää – ja varsinkin, mitä hengittää!” 

”Moni huippu-urheilija on saanut vielä parempia tuloksia, kun on ymmärtänyt hengittämisen tärkeyden suorituksen aikana, ennen ja jälkeen. Pintahengitystä ja suun kautta sisäänhengitystä tekee moni tietämätön. Hengitystekniikoilla voidaan nostaa suorituskykyä, ja jo nenän kautta sisään hengittämällä voi parantaa suoritusta."

"Keuhkot piiputtavat yleensä ihmisellä ensin! Hengittäminen on siis jo ensimmäinen rajoittava tekijä - jo ennen lihaksiin tulevia laktaatteja, eli maitohapoille menoa”, Anton opastaa. 

”Urheilun kautta aloin miettiä myös palautumisen ja unen aikaista hengittämistä. Yöllä unen laatu on parantunut. Puoliso huomasi ihan saman. Mitään muuta emme muuttaneet, kuin sen, että hankimme UniqAirilta sisäilmanpuhdistimet olo- ja makuuhuoneeseen”, Anton kertoo. 

Onko sisäilma laatuasia? ”On, ehdottomasti. Lähdetään vaikka rakentamisesta: rakentamisen laatu muuttuu asumisen ja elämisen laaduksi. Suomalaiset viettävät hyvin paljon aikaa sisällä. Ei kotona riitä, että on sääsuojaus, lämpö ja vedottomuus”, Anton linjaa. 

”Hyvään elämään kuuluu yhtä lailla puhdas sisäilma. Se jos mikä vaikuttaa terveyteen.” 

”Eniten UniqAiria tarvitsevat erityisherkät ja astmaatikot – heille puhdas ilma on ihan primääri hoito. Heti sen jälkeen tarpeessa ovat lapsiperheet – puhdistimet pitää tuoda kotiin, päiväkotiin ja kouluun."

"Seuraavaksi suosittelen laitteet kotiin kaikille muillekin, joilla on eri motivaatiotekijöitä, kuten minulla urheilusta palautuminen, hyvä uni ja kodin viihtyisyys."

"UniqAirin ilmanpuhdistin on minun kokemukseni mukaan laadukas ja tehokas – se tekee aidosti puhdasta sisäilmaa.” 

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq 2-ilmanpuhdistin

899 €alk. 32,31 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote