Vaalan Apteekki valitsi UniqAirin

Uutisarkisto

2022

UniqAir PROlla on helppoa huolehtia henkilökunnan työturvallisuudesta.

Apteekkari Jyri Saastamoinen haluaa tehdä voitavansa työntekijöidensä suojelemiseksi. Nyt ilmanpuhdistimella vaalitaan turvallista ja tuoksutonta sisäilmaa.

Apteekkari Jyri Saastamoinen oli mietiskellyt puhdistimen hankintaa jo aiemmin mutta oli ajatellut tehokkaan ilmanvaihdon olevan riittävä pitämään apteekin sisäilman laadukkaana. Kunnes korona iski ja ostopäätös nousi ajankohtaiseksi.

Työsuojelullinen asia, joka oli helppo toteuttaa

"Työnantajana koen velvollisuudekseni huolehtia työntekijöideni turvallisuudesta. Ilmanpuhdistimen hankinta oli työsuojelullinen asia, joka oli helppo toteuttaa."

Ennen UniqAiriin päätymistä Saastamoinen tutustui markkinoiden tarjontaan.

"Laitteet, jotka käyttävät sähköistä suodatusta tuottavat ilmaan otsonia ja pieninkään otsonilisä ilmassa ei ole hyvä juttu. Ja koska tarjolla oli myös otsoniton vaihtoehto, valinta oli loppujen lopuksi helppo."

UniqAiriin päätymistä tuki myös hyvä hinta-laatusuhde, asiantunteva ja luotettava myyjä sekä se, että laitteen pystyi ostamaan omakseen pelkän vuokrauksen sijaan.

Puhdistin myös vaimon apteekissa Paltamossa sekä kotona

Tällä hetkellä Saastamoisen perheellä on kaksi UniqAir PROta: yksi Vaalan apteekissa ja toinen vaimon apteekissa Paltamossa. Lisäksi perheelle hankittiin kotiin designlaite Uniq.

Mainio monella tapaa

Saastamoinen kertoo kokevansa, että UniqAir PROsta on hyötyä usealla tapaa. Ensinnäkin on turvallisuus: se puhdistaa sisäilman 100-prosenttisesti VOC-kaasuista ja 99.97-prosenttisesti muista epäpuhtauksista. Tämän rinnalle nousee muita näkökulmia, kuten apteekkien asiakastilojen erityisluonne.

Asiakastilaa ei ole tarvinnut tuuletella ovia aukomalla

"Joskus saattaa olla niin, että asiakkaan mukana tulee kaikenlaisia tuoksuja ja niiden hälventämisessä laite on ollut todella mainio. Hankinnan jälkeen asiakastilaa ei ole tarvinnut tuuletella ovia aukomalla."

Saastamoinen nostaa esiin myös äänimaiseman.

"Ilmanpuhdistimen hurina täydellä teholla tuo muutoin hiljaiseen apteekkitilaan pientä taustakohinaa ja tästä on tullut eräänlainen asiakkaan intimiteettisuojaa kasvattava elementti."

Yksi huolenaihe vähemmän

Kaiken kaikkiaan Saastamoinen kokee hankinnan turvallisena ja UniqAir PROn erinomaisena.

"En pitänyt aikaisemmin ilmanpuhdistinta ratkaisevan merkityksellisenä asiana, mutta nyt koen sen lisäävän sekä työntekijöiden hyvinvointia että viihtyvyyttä."

"UniqAir tekee yrittäjän elämästä sellaista, että siinä on yksi huolenaihe vähemmän. Olemme pitäneet laitteesta todella paljon", Saastamoinen kiteyttää.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hiilijalanjälkemme laskeminen antoi mielenkiintoista ajateltavaa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Hyvä ilmanpuhdistin testikäyttöön! Näin otat UniqAir Pron kokeiluun 2 viikoksi yritykseesi

Lue lisää